Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Midnatssol" by Jo Nesbø # Book PDF Kindle ePub Free

Midnatssol

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Midnatssol
  • Author : Jo Nesbø
  • Release Date : January 25, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 555 KB

Description

En mand stiger af bussen i den solbeskinnede sommernat. Han hedder Jon Hansen, men kalder sig noget andet. Han er på flugt fra mafiaen i Oslo. Hans job er at skyde folk, men det er lige netop det, han ikke kan. Hans chef, Fiskeren, er ikke tilfreds.

Pistolen i hans jakkelomme slår mod hans hofte, da han begynder at gå hen mod en klynge huse. Til alle sider ligger det nordnorske landskab barsk og stille. En ulåst kirke bliver hans natlogi. Han bliver vækket af en dreng og møder hans smukke mor.

MIDNATSSOL foregår i det allernordligste Norge i slutningen af 1970’erne. Det er en thriller, som også er en kærlighedshistorie og en fortælling om en stærk tro.

JO NESBØ, født 1960, har efter en karriere som rockmusiker og finansanalytiker erobret den litterære verden med sine kriminalromaner. Hans bøger har solgt mere end 25 millioner eksemplarer verden over, og han er blevet tildelt en lang række priser. Nesbø er i dag anerkendt som en af ikke bare Nordens, men verdens bedste spændingsforfattere.

Efter ti Harry Hole-romaner, Headhunterne og Sønnen har Jo Nesbø skabt et nyt thrillerunivers. Midnatssol er anden, selvstændige bog i en ­serie på to. Den første er Blod på sneen.


PDF Ebook Download "Midnatssol" Online ePub Kindle